...

Smart sleutelhangers van VISITAG

Tijdelijke bestelpagina

Digitale sleutelhangers voor slimmer netwerken

Maak kennis met onze digitale sleutelhangers, de slimme manier voor ondernemers om hun informatie te delen zonder het gedoe van papieren visitekaartjes. Deze sleutelhangers, voorzien van je eigen logo, maken het gemakkelijk om contactgegevens, websitelinks of sociale media te delen door ze simpelweg tegen een telefoon te houden. Wij plaatsen alle informatie voor je, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Kies voor een standaard design of een sleutelhanger met je eigen ontwerp.

Gemakken van onze digitale sleutelhangers:

  • Efficiëntie: Deel snel en eenvoudig je contactinformatie met één aanraking.
  • Personalisatie: Kies uit een standaard design of laat je eigen logo en design erop plaatsen.
  • Snel geleverd: Binnen 2-3 werkdagen in huis.
  • Service: Wij plaatsen de informatie/linkjes voor je op de sleutelhangers. Zodra je ze thuis ontvangt kun je dus direct gebruiken!
  • Milieuvriendelijk: Geen papieren visitekaartjes meer, bespaar papier en help het milieu.

Toepassingen van digitale Sleutelhangers

1. Sociale Media: Verbind eenvoudig met mensen door je sociale media-profielen te delen. Stel je voor dat je op een netwerkevenement bent en iemand vraagt om je LinkedIn-profiel. In plaats van handmatig je naam op te zoeken, kunnen ze simpelweg jouw digitale sleutelhanger tegen hun telefoon houden en direct naar je profiel gaan. Dit bespaart tijd en zorgt voor een blijvende connectie.

2. Websitelink: Deel je bedrijfswebsite met potentiële klanten en partners. Of je nu op een beurs staat of onderweg iemand ontmoet die geïnteresseerd is in je bedrijf, een snelle tik tegen hun telefoon brengt ze direct naar je website. Dit kan je online zichtbaarheid en betrokkenheid aanzienlijk vergroten.

3. Contactprofiel: Beheer je contacten moeiteloos door je volledige contactgegevens te delen. Dit omvat je naam, telefoonnummer, e-mailadres en bedrijfsadres. Het bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je contactgegevens altijd up-to-date zijn bij de ontvanger.

4. Linktree: Voor degenen die meerdere links willen delen, is een Linktree-optie ideaal. Hiermee kun je een pagina maken met al je belangrijke links, zoals sociale media, websites, blogs en meer. Het enige wat je klanten hoeven te doen is je digitale sleutelhanger tegen hun telefoon houden om toegang te krijgen tot al je links op één plek.

Vragen?

Mail ons dan op info@visitag.nl

Heb jij al geprofiteerd van jouw
10% korting?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig 10% korting en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe smaken, acties, recepten en alle ontwikkelingen.

Happy Valentine!

Om valentijnsdag te vieren krijg hebben wij dit weekend 14% korting op onze cookie dough! Bestel dit weekend en ontvang de cookie dough nog vóór valentijnsdag!

Actie sluit over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De actie is inmiddels voorbij.